SYDENTUR- BLÅTUR

Granca - here we come! Hva kan vel være bedre enn å bytte ut stålis og slaps med solfylte strender og varme? Her på Hegle reiste med Hegles Solreiser til Gran Canaria på blåtur i uke 2. Vi ble tatt imot på flyet av Kaptein Frode som fortalte om reisen, flyvertinne gjennomgikk sikkerhetssjekk og serverte frukt.

Alle ungene hadde egen billett, og kofferter pakket med badehåndkle, badetøy og solbriller.  Det var spennende å se i egen koffert/sekk og være med i lek i solfylte strender😊 Gjennom uka ble det servert diverse tropiske fristelser, og vi har vært på spa-massasje- yoga, isbar, samt badet med delfiner og skilpadder. Prosjektoren ble brukt flittig til å skape ulik stemning på avdeling og det var lett å leve seg inn i roller. Isbaren var en høydare, og kunne gjerne vært åpen flere dager… Dessverre var baren under oppussing under vårt opphold, så den var kun åpen en dag mens vi var der 😉

Hjemreisen var lang, så der snurret vi en kortfilm om en familie som var på ferie. Værforholdene gjorde landingen turbulent, men vi kom oss helberget hjem fra ferie.

Ei artig og annerledes uke.