• PÅSKETUR

Hvert år drar vi ut på en påsketur. Turen trenger ikke være lang, men den tar oss dit sporene leder oss. Påskeharen bruker å legge ut små-egg eller annen påskepynt til oss, som leder oss dit vi skal. Av og til dukker han opp selv også, noe som barna synes er veldig spennende.

17.03.2021 12.38
  • 1 ÅR MED CORONA PÅ HEGLE BARNEHAGE.

Det første man møter når man kommer til Hegle barnehage er flaska med håndsprit. Her må alle sprite hendene når man kommer og går fra barnehagen. Alt for å forhindre smitte. Det har vært et spesielt år!

12.03.2021 19.58
  • SØK BARNEHAGEPLASS HOS OSS.

Hegle barnehage er en liten 2 avdelingsbarnehage med sentral beliggenhet. Frol er nærmeste oppvekstsenter og barnehagen ligger gunstig til for foreldre som kjører til arbeid, enten sørover eller nordover. Barnehagen har ekstra fokus på vennskap, tilhørighet og samhold.

14.02.2021 07.27
  • SAMISK UKE

6. Februar er samenes dag. Lahkoe biejjine – Vuorbbe biejvijn – Lihkku beivviin – Gratulerer med dagen!

08.02.2021 13.27
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Vår visjon

Hegle barnehage - En artig reise på livets vei!:) En viktig målsetting for oss er at barna skal oppleve glede i barnehagedagen. Vi ønsker å skape meningsfylte dager som inneholder gode opplevelser for barna. Det skal være artig å være barn i Hegle barnehage!:)

Vårt satsningsområde

Vi ønsker å se på oss selv som en dramabarnehage. Det skal være en sannhet i at Hegle barnehage er en dramabarnehage ! ”Det er de sannheter en institusjon har definert, som setter grenser for og former dens måte å tenke og handle på .”