Nyheter

 • VERKSTED OG LYSNISSER

  Allerede i november starter vi med juleforberedelser på Hegle barnehage. I verksted lager vi juleoverraskelser, som selvfølgelig er litt hemmelig....

  22.11.2019 10.54
 • FORUT Barneaksjon " Nana og løvefjellet"

  Årets aksjon er fra Sierra Leone. Vi skal bli godt kjent med ei jente som heter Nanah, og som bor i en liten landsby som heter Kareneh. Sierra Leone er et av verdens fattigste land, har en lang og vond borgerkrig bak seg og preges av korrupsjon og fattigdom. På barnehagen skal vi bli kjent med mennesker som, til tross for et hardt liv, viser livsglede og er stolte av sin kultur og hverdag.

  02.10.2019 08.26
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Vår visjon

Hegle barnehage - En artig reise på livets vei!:) En viktig målsetting for oss er at barna skal oppleve glede i barnehagedagen. Vi ønsker å skape meningsfylte dager som inneholder gode opplevelser for barna. Det skal være artig å være barn i Hegle barnehage!:)

Vårt satsningsområde

Vi ønsker å se på oss selv som en dramabarnehage. Det skal være en sannhet i at Hegle barnehage er en dramabarnehage ! ”Det er de sannheter en institusjon har definert, som setter grenser for og former dens måte å tenke og handle på .”